Criminalul care a înjunghiat-o pe educatoarea din Bucureşti se plimbă liber

Ucigaşul educatoarei înjunghiate cu sânge rece în propria casă din Capitală se plimbă liber pe străzi, potriit antena3.ro.

Poliţiştii îl caută de patru zile pe principalul suspect care este chiar soţul femeii, Faur Valentin Nicuşor. Cei doi erau în proces de divorţ, iar pe numele bărbatului exista şi un ordin de restricţie.

Vecinii spun că individul era extrem de violent şi că obişnuia să-şi agreseze atât soţia, cât şi pe cele două fiice.

Politiştii spun că uşa casei unde a avut loc crima nu a fost forţată

Politiştii au descoperit că uşa casei unde a avut loc oribila crima nu a fost forţată. Victima era singură în locuinţă când a fost înjunghiată de mai multe ori.

„Ordinul de restricţie nu reprezintă un scut, o pază, o cazemată ca să te ascunzi, e o dispoziţie a unui judecător. În momentul în care constaţi că a fost încălcat, e obligatoriu să anunţi Poliţia, pentru ca persoana să fie reţinută şi apoi condamnată”, spune Dan Antonescu, expert criminolog.

Martorii povestesc că individul era gelos şi agresiv: „Se jigneau foarte mult şi ea nu îl suporta de niciun fel, că nu aduce bani. El era violent, dus cu capul un pic. Au venit doi băieţi din familie, că nu răspundea şi au bătut şi SMURD a intrat şi era moartă, sus în pat, în dormitor”.

Bărbatul riscă 20 de ani de închisoare pentru omor

Politiştii încă supraveghează locul crimei pentru că principalul suspect se află încă în libertate, iar vecinii spun că se tem pentru viaţa lor.

Bărbatul riscă să stea după gratii până la 20 de ani pentru omor.

O educatoare din Capitală, înjunghiată mortal în propria casă de fostul soț

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati