Cristi Danileţ: Vine un moment când spui că ai făcut destul şi nu poţi să faci mai mult

0
541
sursa foto: Facebook - Cristi Danileţ

Judecătorul Cristi Danileţ anunţă că se pensionează. ”După 25 de ani, mă opresc cu activitatea în magistratură”, arată el, menţionând că se va concentra pe educaţia juridică, inclusiv pentru adulţi, potrivit news.ro.

”Vine un moment când spui că ai făcut destul şi nu poţi să faci mai mult. Acum, am ajuns la un astfel de moment, al carierei mele. După 25 de ani, mă opresc cu activitatea în magistratură”, a scris Danileţ pe Facebook, vineri.

El a adăugat că va fi prezent în continuare în spaţiul public ”pentru a lăuda ceea ce se face bine şi a critica ceea ce se face prost în domeniul legal şi judiciar”.

”Mă voi concentra mai mult pe educaţia juridică a oamenilor, pe care am de gând să o extind de la cea pentru copii, de care mă ocup de ani buni, la cea pentru adulţi. Voi continua să pregătesc studenţi, pentru a deveni oameni ai legii mai buni ca mine. Voi dedica mai mult timp familiei, aşa cum merită”, a arătat judecătorul.

El a declarat pentru ebihoreanul.ro că şi-a depus cererea de pensionare în luna decembrie, acesta urmând să fie soluţionată de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). El a invocat faptul că face naveta de la Oradea la Cluj-Napoca, iar solicitările sale de a fi transferat la Tribunalul Bihor nu au fost soluţionate. El a menţionat şi acţiunile declanşate de Inspecţia Judiciară împotriva sa, dar şi faptul că sunt condiţii mai bune pentru magistraţii care se retrag din activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.