Cristi Ioniţă alături de Taylor Swift, ABBA şi Kanye West pe lista nominalizărilor la premiile Grammy 2022

0
341
Foto: Facebook / Cristi Ioniţă

Costi Ioniță a fost nominalizat și anul acesta la Premiile Grammy pentru colaborările sale cu Jesse Royal și Sean Paul. Costi a lucrat la albumele „Live N Livin’ a lui Sean Paul și „Positive Vibration’ a lui Jesse Royal, amândouă nominalizate la categoria „Cel mai bun album reggae’, la Premiile Grammy 2022.

Costi Ioniţă este pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy.

Taylor Swift, ABBA şi Kanye West au fost adăugaţi în ultimul moment pe lista nominalizărilor după ce Recording Academy a decis să extindă numărul celor selectaţi la anumite categorii cu doar 24 de ore înainte de anunţarea listei, marţi, potrivit unui raport New York Times.

„Sunt deosebit de bucuros și fericit pentru că tocmai am aflat că am fost pentru a doua oară nominalizat la Premiile Grammy, Premiile Academiei Americane de muzică. Cred că este o performanță și nu știu câți români s-ar putea lăuda cu acest lucru, dar pot să vă spun că sunt tare fericit, sunt tare bucuros, eu acum mă aflu pe teritoriul Statelor Unite, mă întâlnesc și colaborez cu mulți artiști de aici.

Trebuie să știti că peste tot, oriunde m-aș afla în această lume, vă reprezint cu drag, vă reprezint cu succes, și vă fac să fiți mândri că sunteți români. Eu sunt mândru că sunt român, știu din ce neam fac parte, știu ce gene am în mine și din ce strămoși ne tragem cu toții.

De aceea vreau să știti că mâine voi lansa și un proiect special care să ne aducă aminte și să ne facă să ne reconectăm la valorile acestui neam: poporul român’, a transmis Costi Ioniță pe Tiktok și Instagram, cu privire la această reușită, scrie a1.ro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COSTI (@costiofficial)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.