Cristian Borcea, la un pas de sinucidere în închisoare. “Am vrut să iau toate medicamentele!”

Cristian Borcea a dezvăluit în cadrul unei emisiuni că a fost la un pas să-și pună capăt zilelor în prima noapte pe care a petrecut-o în închisoare, la Poarta Albă. Ioan Becali, bunul său prieten, l-a împiedicat să facă gestul extrem.

În martie 2014, Cristian Borcea a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni închisoare în dosarul transferurilor, alături de alţi şapte oameni din fotbal. Omul de afaceri a executat doar o parte din pedeapsă, însă perioada petrecută după gratii l-a marcat teribil.

Cristian Borcea a mărturisit că în prima noapte pe care a petrecut-o în Penitenciarul Poarta Albă a vrut să se sinucidă, șocat de condițiile existente. Ioan Becali i-a fost, însă, alături și l-a ajutat să depășească momentul.

“Eu am fost un deținut ca oricare altul, dar datorită notorietății am avut și avantaje, și dezavantaje. Norocul meu a fost cu Giovanni și cu Victor. Nu am avut cameră de hotel, bandă de fitness… În prima seară când m-am dus la Poarta Albă, am vrut să iau toate medicamentele. Aveam pastile la mine pentru că am probleme cu somnul. Dar m-a luat Giovanni și m-a scuturat…”, a spus Cristian Borcea, scrie gandul.ro.

Cristian Borcea, despre condițiile din închisoare: “Sub chiuvetă era plin de șobolani!”

În continuare, omul de afaceri a vorbit despre condițiile din închisoare, care în opinia fostul acționar de la Dinamo erau foarte proaste, cu șobolani în cameră.

“M-am dus în baie, nu era apă caldă, era un butoi în care trebuia să te speli, din care aruncai în toalete, iar sub chiuvetă era plin de șobolani. Ăsta a fost primul contact cu pușcăria… Toată lumea spunea că e raiul pe pământ la Poarta Albă. De ce?”, a povestit Cristian Borcea.

“La început, Giovanni a fost cel care ne îndruma. El era șeful. Bine, pe oriunde a fost el a fost șef! Era plin de șobolani! Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor. Erau d-alea turcești. Dădeam cu bidonul în ușă să fugă. Când am văzut prima dată, într-o noapte… Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă duceam singur niciodată”, a mai povestit Borcea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati