Cristian Măcelaru şi Daniel Ciobanu, într-un concert excepţional Beethoven, cu bilete puse în vânzare pe 1 martie

0
212
Filarmonica 'George Enescu'

Pe 9 și 10 martie, Filarmonica „George Enescu” organizează un concert extraordinar cu public, cu un program integral Beethoven. Concertul va fi condus de Cristian Măcelaru, cel mai important dirijor român de pe scena internaţională de astăzi, numit de curând director muzical al Orchestrei Naţionale a Franţei.

În ipostaza de solist va apărea Daniel Ciobanu, primul artist în rezidenţă al Filarmonicii, care va interpreta Concertul nr.4, în sol major, pentru pian şi orchestră, op. 58 la noul pian Steinway al instituţiei. În partea a doua publicul va putea asculta celebra simfonie Eroica din creaţia lui Beethoven, de la a cărui naştere s-au împlinit 250 de ani în decembrie 2020. Biletele pentru acest concert de excepţie se pun în vânzare, online, pe site-ul instituţiei, începând de luni, 1 martie, de la ora 12.00.

CONCERT CU PUBLIC

Marţi şi miercuri 9 şi 10 martie, ora 19.00
Orchestra simfonică a Filarmonicii George Enescu

Dirijor
CRISTIAN MĂCELARU
Solist
DANIEL CIOBANU

Program
Ludwig van Beethoven
Concertul nr.4, în sol major, pentru pian şi orchestră, op.58
Simfonia nr.3, în mi bemol major, Eroica, op.55

Preţurile biletelor sunt:
Categoria I: 125 lei;
Categoria II: 115 lei

Biletele se vor pune în vânzare online luni, 1 martie 2021, de la ora 12.00.

Din cauza restricţiilor impuse de pandemia cu COVID-19, vor fi puse în puse în vânzare, pentru fiecare concert, 210 de bilete, Sala mare a Ateneului Român fiind ocupată în proporţie de 30 la sută din capacitate.

Biletele se pot procura astfel:

– De la Casa de Bilete a Ateneului Român
Program: Marţi – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
– Online, accesand site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar”. Vă rugăm să luaţi în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziţionate într-o sesiune online este de şase bilete. Pentru a susţine activitatea Filarmonicii „George Enescu”, procesatorul de plăţi nu percepe la acest concert comisionul de 5% din valoarea biletului.
– Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condiţiile prevăzute de lege.

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranţă pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.
Intrarea la concertele organizate în Sala mare a Ateneului Român este permisă până la ora 18.50 şi publicul este rugat să respecte cu stricteţe regulile impuse de protecţie şi distanţare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.