Cristian Popescu Piedone a demontat și dezafectat stația GPL din apropierea Primăriei Sectorului 5

Primarul Sectorului 5 a anunțat că a fost demontată stația GPL amplasată fără autorizație de construire care se afla la mai puțin de 30 de metri de primărie.

Piedone, primii pași spre normalitate: primarul a demontat și dezafectat stația GPL din apropierea Primăriei Sectorului 5

Mai exact, stația se situa în proximitatea autogării Filaret și era clar un pericol pentru cetățeni, mai cu seamă după tragedia petrecută recent la Crevedia.

„În 2021 am atras atenţia asupra pericolului pe care-l reprezintă staţiile GPL neautorizate! De atunci, încercăm să le scoatem din Sectorul 5! Conform legii este însă… foarte, foarte dificil! Noi, primăria, le putem desfiinţa doar dacă avem decizii judecătoreşti definitive în acest sens, pentru fiecare staţie în parte!

Sau… dacă primim acceptul administratorilor/proprietarilor pentru desfinţarea acestor staţii! Astăzi, de exemplu, am beneficiat de înţelegere, iar staţia GPL amplasată fără autorizaţie de construire fix lângă Primăria Sectorului 5 şi autogara Filaret a fost demontată. Administratorul a înţeles mesajul meu de ieri! Şi-a luat rezervorul, restul aparaturii şi… a plecat”, scrie primarul pe Facebook.

Cel din urmă și-a exprimat speranța ca administratorii celorlalte 17 stații care funcționează astfel în Sectorul 5 să procedeze la fel pentru binele comunității.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati