Cristian Popescu Piedone: ”Îi informez așa pe unii și alții, gunoaiele se adună până nu se împut!”

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, le transmite un mesaj adversarilor săi: ”Îi informez așa pe unii și alții: gunoaiele se adună până nu se împut! Din 10 iunie fix asta o să fac! Nu-mi mai transmiteți mesaje: whatsapp, signal, televizor. V-am blocat numerele și după ce ajung la primărie, vă blochez afacerile”, precizează acesta într-o postare pe Facebook.
  • ”În urmă cu mai bine de 30 de ani, m-am pus în slujba cetățeanului. Știam că aparițiile publice și acțiunile pentru binele cetățeanului vor atrage și multe critici. Mai ales din parte celor care încearcă să se ascundă, să lucreze în favoarea intereselor lor și nu pentru cetățean.

Am fost conștient că, așa cum zice o vorbă românească, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Am fost conștient că tot ce voi face din acel moment va rămâne scris undeva, ca mai apoi unii și alții să încerce să îmi răstălmăcească atât faptele, cât și vorbele.

Am știut că deranjez. Știu și acum! Văd acest lucru zilnic prin atacurile la adresa mea.
M-am pus încă o data în slujba oamenilor, care m-au votat de câteva ori până acum, fiind conștient că acest lucru îi va întoarce din nou pe unii și alții împotriva mea, a familiei mele și a apropiaților mei. Nu-i bai. Eu mai duc. Unii și alții vor obosi curând, când se termină cașcavalul.
  • Îi informez așa pe unii și alții: gunoaiele se adună până nu se împut! Din 10 iunie fix asta o să fac! Nu-mi mai transmiteți mesaje: whatsapp, signal, televizor. V-am blocat numerele și după ce ajung la primărie, vă blochez afacerile, dacă ele fac rău orașului. Orice-mi spuneți, răspunsul meu e unul și același: am să fac ordine în primărie și curat în oraș!”, spune Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati