VIDEO Cristian Popescu Piedone, în vizită pe schelele din Sectorul 5, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost zilele trecute în vizită pe schelele din Sectorul 5, pentru a verifica personal cum se desfășoară lucrările pentru anveloparea termică.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a făcut astăzi o vizită de lucru la blocurile nr. 322 și nr. 334 de pe Calea Rahovei, care se află de mai bine de doi ani în proces de reabilitare.

Pe lângă faptul că lucrările aici sunt întârziate de litgiile create de fostele firme care s-au ocupat de reabilitare, edilul a constatat că și lucrările efectuate de acestea sunt defectuoase și prezintă un real pericol pentru siguranța cetățenilor.

Lucrările să fie efectuate în 30-40 de zile

După ce a stat de vorbă cu mai mulți cetățeni, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone și-a luat angajamentul ca aceste lucrări să fie efectuate de noua firmă în cel mult 30-40 de zile.

În acest sens, după vizita din teren, edilul a convocat o ședință operativă cu directorii din primărie și cu reprezentanții firmei care se ocupă de reabilitarea blocurilor. În urma acesteia, s-a dispus ca lucrările să fie reluate de la zero pentru ca pericolele constatate să fie îndepărtate.

De asemenea, s-a dispus ca locatarii blocurilor care nu cooperează pentru îndepartarea acestor pericole, să fie amendați.

Tot în ședința operativă de astăzi, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a solicitat firmei care se ocupă de lucrări să-și concentreze toată resursa umană disponibilă pentru reabilitarea celor două blocuri, într-un termen de 30 de zile, așa cum a promis locatarilor.

„Așa cum am promis locatarilor, voi fi aproape zilnic pe schelele celor două blocuri, pentru a verifica stadiul și modul în care se efectuează aceste lucrări de reabilitare. Este inadmisibil ca după ce au așteptat timp de doi ani, acești oameni să fie nevoiți să aibă parte de niște lucrări făcute de mântuială. Vreau să mă asigur personal că nimeni nu va mai avea de suferit din cauza lipsei de profesionalism sau a ignoranței firmelor care s-au ocupat în trecut de aceste lucrări.” – a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati