Cristian Popescu Piedone: ”Liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5!”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5!
  • ”Liber la sport pe terenurile școlilor din Sectorul 5! Și eu am fost elev și mi-am petrecut vacanțele de vară alături de prieteni, jucând fotbal în curtea școlii. De acolo am și cele mai multe amintiri frumoase.
Nu eram noi cei mai buni jucători, dar ne plăcea să ne credem Hagi, Popescu sau Duckadam. Era o modalitate perfectă să facem mișcare și să legăm prietenii!
  • Așa că, dragi copii din Sectorul 5, vă anunț că de luni, 8 iulie, între 10:00 și 22:00, veți putea juca fotbal, baschet sau handbal pe terenurile de sport ale unităților de învățământ!
Este absolut normal să puteți utiliza terenurile de sport din școli și licee, mai ales acum, în vacanța de vară!
Iar voi, dragi părinți, dacă aveți copii cu vârste de până la 10 ani, aveți obligația să-i supravegheați, pentru siguranța lor. Vă îndemn să apelați cu încredere la agenții de pază din școli, atunci când situația o cere!
  • Este important să îi încurajăm pe copii să facă mișcare, pentru o dezvoltare armonioasă! Și ca să-mi aduc aminte de copilărie, vă promit că vin și eu în curtea școlii, să-mi dați o pasă! Cu respect, Primarul Piedone”, spune Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati