Cristian Popescu Piedone: ”Mai am câteva luni la primărie, suficient să mai alung din șmecherie…Depozitele, garajele construite anapoda… dispar!”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, anunță că în cele câteva luni pe care le mai are la primărie va alunga din șmecherie. ”Chioșcurile anilor ‘90… dispar! Cocioabele ridicate pe domeniul public… dispar! Depozitele, garajele construite anapoda… dispar!”, susține acesta.
  • ”Mai am câteva luni la primărie, suficient să mai alung din șmecherie. Chioșcurile anilor ‘90… dispar! Cocioabele ridicate pe domeniul public… dispar! Depozitele, garajele construite anapoda… dispar! Respectăm dreptul de proprietate! Ne enervează însă aroganța față de comunitate! Când nu respecți legea și comunitatea… nu poți beneficia de respect!

În locul harababurii, aducem normalitate, amenajăm parcări, spații verzi și locuri de joacă! Pentru că așa vrea comunitatea!

  • Ca primar, am fost mereu în slujba cetățenilor! Da, este adevărat că unii șmecheri au încercat să ne încurce modernizarea cu diverse procese șmecherești! Așa este! Dar… le-au pierdut! Pentru că legea… este lege chiar și pentru șmecherii care cunosc alți șmecheri!

Oameni buni, continuăm treaba pentru binele comunității Sectorului 5!

Împreună, facem imposibilul posibil! Și… chiar REUȘIM  Ce nu vom reuși să rezolvăm până la finalul mandatului… veți realiza împreună cu Vlad Popescu Piedone, primarul ales al Sectorului 5! VLAD ESTE PREGĂTIT

  • Vă mulțumesc și vă iubesc așa cum știu! Cu respect, primarul Piedone senior”, scrie Piedone pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati