Cristian Popescu Piedone: Mai este puțin și… îi predau biroul lui Vlad! Va fi un primar performant! PESTE 4 ani… VOI FI PRIMARUL CAPITALEI!

Cristian Popescu Piedone scrie, într-o postare pe Facebook, că mai este puțin și îi va preda biroul lui Vlad Popescu Piedone, noul primar ales al Sectorului 5. De asemenea, el anunță că va merge să facă politica pentru care a luptat vreme de 32 de ani, ”politica… cetățeanului: PESTE 4 ani… VOI FI PRIMARUL CAPITALEI!”
  • ”Mai este puțin și… îi predau biroul lui Vlad! Sunt mândru că am un băiat puternic! Credeți-mă, este ambițios! Va fi un primar performant! Da… eu merg să fac politica pentru care am luptat vreme de 32 de ani! Politica… cetățeanului!

În vremea Asociației pentru Protectia Cetățeanului… am ajutat cum am putut… zeci de mii de români! Cu foarte mulți… comunic, povestim…. Acum… a venit vremea să privesc pe îndelete sectoarele 4 și 5… Am întâlnit foarte mulți oameni buni în ambele sectoare… Sectorul 4… a fost dragoste la prima vedere! A fost chimie… Împreună cu oamenii buni din Sectorul 4… am făcut ce trebuie, am făcut ceea ce a fost necesar! Și a fost frumos!

  • Din respect pentru primarul Daniel BALUȚĂ, fostul meu viceprimar, n-am candidat împotriva lui! Am candidat în 5! Și oamenii buni m-au ridicat, mi-au pansat rănile provocate de neoameni și… m-au uns primar! Și am început să facem treaba în Sectorul 5! După 30 de ani de vrăjeala, minciuna și munca simulată… ECHIPA PIEDONE a scos Sectorul 5 la lumină! Că fanii lui neica nimeni spun altceva… e marxismul, progresismul, anti-romanismul, anti-creștinismul și comunismul lor ! (voi reveni pe subiect…)

În următorii ani mă angajez să am grijă de romanii nedreptățiți! Am înțeles acum… ce și de ce și… etc! Ajunge! PESTE 4 ani… VOI FI PRIMARUL CAPITALEI! RĂMÂNEM CONECTAȚI LA VIAȚA REALĂ! Că mă critică și mă înjură frații, slugile și argații lui NEICA-NIMENI… e OK! Înseamnă că îmi fac treaba!

Apropo: Indiferent de condițiile meteo, NEICA-NIMENI… RĂMÂNE NIMENI!

Cu respect pentru românii buni, viitorul senator PIEDONE”, anunță Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati