Cristian Popescu Piedone, pamflet la adresa lui Rareș Bogdan: Sunt “Bogdănel Întâmplătoru’”. Am alergie la roabă și nu fac nimic. Ba, mint: ieri, mi-am făcut selfie cu noua batistuță!

Cristian Popescu Piedone a publicat, miercuri, un pamflet la adresa lui Rareș Bogdan. ”Sunt Bogdănel Întâmplătoru. Am alergie la roabă și nu fac nimic. Ba, mint: ieri, mi-am făcut selfie cu noua batistuță” susține edilul de la Sectorul 5.
  • “Barza”, “boDE”, “viezure”, mânji vremelnici la curtea “boierului scăpătat” – pamflet
Sunt “Bogdănel Întâmplătoru’”. Am alergie la roabă și nu fac nimic. Ba, mint: ieri, mi-am făcut selfie cu noua batistuță. Am postat, dar n-a prea prins la partid!
  • “nicușor” mi-a cerut donație, la schimb cu un like.
“boDE” îi dăduse deja toate like-urile pe luna asta lui BOSS. (pedeapsă de la plagiat) Disperat că mă supăr, săracul… mi-a dat bip.
“Barza”… varză: mi-a trimis unica poză din 2019 cu ALDE “Dancilă” fără broșă!
Liberalism pur, liberali de top, deh.
Apropo de mine: Iubesc să mă văd la televizor!
  • Mi se pare cool să meditez lângă cuibare și apoi să-mi văd poza în reviste și ziare! Tot pentru poze și televizor, mi-am luat niște găini pentru decor! Le țin acasă, lângă pridvor, cum ținea bunica peștele de sticlă pe televizor!
În rest, “viezure”! Pierd vremea!
Tai frunze și îmi displace când mi se spune “Ioan”.
  • Agreez “Ioan” doar pe 7 ianuarie, dacă primesc daruri! În rest, nțțț… “Ioan de Bruxelles”? Sună rural… La rangul meu, nu dă bine! Eu sunt membru întâmplător în chestia aia care sună mișto: “Group of the European People’s Party (Christian Democrats)”
“boDE” și “Barza”… n-au distincții d-astea! Șoimii patriei, la apelul bocancilor! Născuți talent, retrași speranță! Dar, mai o matură, mai o goarnă, un pămătuf colo, altul dincolo… rezistă! Plus că îi sunt utili lui BOSS.
Uite, deunăzi ne-a sunat “ăl mare”, cu sarcină clară de partid:
  • “doctorul” în față, la trombon, noi la trompete, iar ăla “mic și creț, sprijinit de mandolină” încă 4 ani la butoane, să avem, berechet, sifoane!
Că așa-i piesa la noi:
LA VREMURI NOI, TOT NOI.
Pupici de la “Bogdănel Întâmplătoru’”
  • (Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare! Orice asemănare cu persoane sau cu fapte reale este pur întâmplătoare!)”, spune Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati