Cristian Popescu Piedone, scrisoare pentru Klaus Iohannis: „Și primarul Sibiului din 2014 a săvârșit infracțiunea de abuz în serviciu”

Cristian Popescu Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul „Colectiv”, a anunțat că i-a trimis o scrisoare președintelui Klaus Iohannis, la Cotroceni, în care îi cere să se grațieze pe el însuși.

Cristian Popescu Piedone a anunțat că i-a trimis o scrisoare președintelui Klaus Iohannis la început de an. În scrisoare, fostul edil îi cere președintelui să se gratieze pe el însuși, având în vedere că, în calitate de primar al muncipiului Sibiu, a luat exact aceleași decizii pe care instanța le-a considerat abuz în serviciu cu ocazia condamnării lui Piedone în dosarul „Colectiv”.

„Și primarul Sibiului din 2014 a săvârșit infracțiunea de abuz în serviciu”

Cristian Popescu Piedone i-a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis, din închisoare.

Fostul edil, care își ispășește în aceste momente pedeapsa primită în dosarul „Colectiv”, i-a cerut public președintelui României să se grațieze pe el însuși.

Piedone susține că pe vremea când când Iohannis era primar în Sibiu, acesta a luat aceleași decizii ca și el, decizii considerate abuzuri în serviciu de către instanță, după tragedia de pe 30 octombrie 2015.

”M-am uitat în oglindă în dimineața asta, m-am îmbărbătat și mi-am făcut „curaj”! Am decis ca la început de an să-i cer președintelui Klaus Werner Iohannis să-l grațieze pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis! Da, exact! Ați citit bine!

  • Știți, un primar din Capitală a fost închis pentru abuz în serviciu. O faptă pe care n-a comis-o. Sau dacă a comis-o el, au comis-o toți edilii din România. L-au închis pentru că a eliberat acordul de funcționare și autorizația pentru un club din Sectorul 4, fără a avea avizul de securitate la incendiu. NU, nu l-au închis pentru că deranja. Să nu credeți că l-au închis pentru că aveau nevoie de un țap ispășitor.

Să nu credeți că l-au închis pentru că se temeau de susținerea pe care o avea din partea oamenilor.

La fel cum a procedat primarul de la 4, a procedat și cel ce era primarul Sibiului în 2014, căci legea prevede că nu-i obligatoriu să se prezinte și avizul de securitate la incendiu. Așa că, la fel ca primarul de la 4, și primarul Sibiului din 2014 a săvârșit infracțiunea de abuz în serviciu. Și el a eliberat autorizații și acorduri fără să verifice existența avizului de securitate la incendiu. Având în vedere toate acestea, îl rog respectuos pe PREȘEDINTELE ROMÂNIEI, KLAUS WERNER IOHANNIS să îl grațieze pe PRIMARUL MUNICIPIULUI SIBIU, KLAUS WERNER IOHANNIS! Am încredere în intransigența președintelui și sunt convins că, și de această dată, nu va face compromisuri.

Cu respect,

Piedone NEVINOVAT.”, a scris Cristian Popescu Piedone, pe pagina personală de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati