Cristian Popescu Piedone: ”Sectorul 5 are cele mai multe cazuri sociale din București”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat PUSL la Primăria capitalei, spune că Sectorul 5 are cele mai multe cazuri sociale din București. ”Am reușit, cu ajutorul echipei mele, să sprijinim cetățenii din medii defavorizate, cu venituri mici sau persoane cu dizabilități”, afirmă primarul. 
  • ”Sectorul 5 are cele mai multe cazuri sociale din București. Un domeniu foarte greu de gestionat, având în vedere numărul mare de persoane care necesită asistență socială.
Am reușit, cu ajutorul echipei mele, să sprijinim cetățenii din medii defavorizate, cu venituri mici sau persoane cu dizabilități.
Am achiziționat 13 apartamente de 4 camere, destinate beneficiarilor DGASPC 5. Nu sunt suficiente, dar continuăm toate demersurile pentru ca acest număr să crească!
Am finalizat Obiectivul de Investiții Centrul Social Multifuncțional pentru Persoane Vârstnice. Un centru care va ajuta seniorii noștri să socializeze și să beneficieze de diferite facilități, adaptate nevoilor fiecăruia!
  • De asemenea, am demarat proiectul pentru construirea unei Case de Tip Familial în parteneriat Cu Fundația Hope and Homes For Children! Continuăm munca Pe 9 iunie, alege un primar care face! Votează Cristian Popescu Piedone, primar general!”, spune Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati