Cristian Popescu Piedone, șef de campanie al PUSL pentru alegerile din 2024

0
327
Foto: Facebook / Cristian Popescu Piedone

Biroul Executiv al Partidului Umanist Social Liberal a luat decizia de a-l numi pe Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, în funcția de șef de campanie al PUSL pentru alegerile ce vor avea loc în 2024.

„Ceea ce ne-am propus să facem va fi în mod cert greu, dar este de datoria noastră să nu asistăm pasivi la tot ceea ce se întâmplă, ci să ne implicăm, cu demnitate, onoare și curaj, pentru a le reda românilor încrederea că pot avea un viitor mai bun în propria lor țară”, a spus Cristian Popescu Piedone, potrivit unui comunicat de presă.

În perioada următoare PUSL va finaliza atât lista de candidați pentru alegerile europarlamentare, precum și listele de candidați cu care va merge la primării și la consiliile locale și județene, în acord cu decizia anterioară a BEX, potrivit căreia umaniștii vor candida prin forțe proprii la alegerile din acest an.

De asemenea, Biroul Executiv al PUSL a convocat Consiliul Național pentru data de 5 aprilie, în București, la Sala Palatului, completează sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.