Cristian Popescu Piedone și-a scos biroul în curtea primăriei: discuții cu comunitatea împovărată de problemele vieții și ale birocrației

0
395
Cristian Popescu Piedone, de vorbă cu cetățenii în biroul din fața Primăriei.
Cristian Popescu Piedone, de vorbă cu cetățenii în biroul din fața Primăriei.

Cristian Popescu Piedone și-a scos biroul în curtea primăriei și a luat la rând poveștile cetățenilor care au venit să îi ceară cu ultima speranță o mână de ajutor.

Cristian Popescu Piedone: ,,mi-am scos biroul în curtea primăriei”

Edilul sectorului 5 al Capitalei s-a întâlnit astfel cu o parte din comunitate și preț de opt ore a discutat cu zeci de locatari care întâmpină diverse probleme ale vieții, dar și ale birocrației.

Acesta a subliniat că fără cetățeni funcția de primar nu există, așa că în vremea în care va reprezenta Sectorul 5 va continua să asculte oamenii și va încerca să le alunge durerile.

,,M-am întâlnit cu o parte a comunității noastre! Mi-am scos biroul în curtea primăriei și, vreme de opt ore, am discutat cu zeci de suflete întristate, amărâte, tulburate de problemele vieții și ale birocrației, deopotrivă! Sunt fericit că am reușit să șterg câteva lacrimi grele…

Și-am alungat poverile din sufletele unor oameni buni! Am o vorbă: fără cetățeni… funcția de primar nu există! Cât voi reprezenta comunitatea Sectorului 5, aici la primărie, voi continua să ascult mereu cetățenii, voi încerca să le alung durerile și voi face tot ceea ce-mi stă în putință să le rezolv problemele!

Împreună cu dumneavoastră, oameni dragi, continuăm să facem imposibilul… posibil!”, a fost mesajul transmis de edil pe rețelele de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.