Cristian Popescu Piedone spune că rămâne în cursa pentru București: ”Retragerea mea e doar în mintea unora. De ce mi se spune să mă retrag dacă nu contez?”

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL  la Primăria București, a anunțat miercuri că nu se retrage din cursă.

El a dezmințit zvonul care a persistat pe durata întregii campanii, alimentat de apelurile publice făcute de liderii PSD.

”Cu siguranță mă voi retrage din acet studio, mă pregătesc pentru a demonstra că retragerea mea e doar în mintea unora. Mesajele pe care le-am primit, cu subiect și predicat, oferindu-mi absolut tot ce pot să îmi imaginez, de la arătatul bau bau-lui până la oferte. N-am renunțat, la mine cuvântul e onoare, sunt de modă veche. Dacă am spus o vorbă, mă duc pe vorba mea chiar și în prăpastie. De ce sunt ofertat dacă nu contez? De ce mi se spune să mă retrag dacă nu contez? Bătălia finală se dă între actualul primar general și Cristian Popescu Piedone”, a spus Piedone la Antena 3.

Sondajele din ultima lună îl dau pe Piedone fie pe locul 2, fie pe locul 3 în preferințele bucureștenilor.

Ceilalți candidați la Primăria București sunt Nicușor Dan (independent), Gabriela Firea (PSD), Sebastian Burduja (PNL), Mihai Enache (AUR) și Diana Șoșoacă (SOS).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati