Cristian Popescu Piedone: ”V-ajunge Primăria Capitalei! Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2!”

Cristian Popescu Piedone transmite un mesaj către cei de la USR: ”Cetățenii au ales, și-au exprimat votul, un drept democratic! Gata cu circul, recunoașteți-vă înfrângerea!”

  • ”V-ajunge Primăria Capitalei! Luați mâna de pe Sectorul 1 și Sectorul 2! Cetățenii au ales, și-au exprimat votul, un drept democratic! Gata cu circul, recunoașteți-vă înfrângerea!

V-am văzut în 2020 cum ați fugit cu sacii în care erau buletinele de vot! V-am văzut cum ați “câștigat” mandatul! Istoria nu se va repeta! Cetățenii își vor apăra votul!

În 2020, Clotilde Armand spune că nu e nevoie de renumărarea voturilor, că nu există temei legal! Acum s-a răzgândit. Disperarea USR-iștilor a ajuns la cote maxime, care nu vor efectiv să recunoască că au pierdut și ignoră votul cetățenilor!

Ajunge! Oamenii v-au trimis acasă pentru că nu ați făcut nimic pentru cele două sectoare!

Degeaba bateți la ușile ambasadelor, așa cum ați făcut și în 2020! În România, votează românii! În România, primarii sunt aleși de români! În România, bugetul trebuie să fie folosit pentru români, nu pentru influențe străine!

Primarul ales al Sectorului 1 este George Tuță!
Primarul ales al Sectorului 2 este Rareș Hopincă!

  • Doi tineri profesioniști, care vor salva aceste două sectoare din mâinile USR-iștilor disperați că-și pierd scaunele!

Oamenii i-au ales! Oamenii i-au votat!

Îi felicit și îi aștept să facem treabă pentru București, pentru bucureșteni!

Chiar dacă nu am fost ales primar al Capitalei, vă asigur, dragi bucureșteni, că voi continua să lupt pentru dumneavoastră, să mă asigur că problemele din București vor fi rezolvate rapid!”, transmite Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati