Cristian Popescu Piedone vrea să readucă speranță în mijlocul comunității: ”Oamenii sectorului îmi sunt energie!”

0
277

Într-un mesaj postat pe Facebook, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, spune că încearcă să readucă speranță în mijlocul comunității pe care o conduce. În ciuda vremurilor tulburi pe care le trăim, energia ce-l ține să meargă mai departe vine de la oameni, a precizat edilul.

„Sunt vremuri tulburi, dragilor…Vremuri care tensionează, dor, întristează…Oamenii sunt abătuți, străzile triste…Dar, poate că într-o zi va fi bine. Poate va trece și tăvălugul acesta și va fi pace ca odinioară…Până atunci, NOI, administrația sectorului, suntem datori să ne facem treaba față de comunitate! Și încercam s-o facem bine!”, se arată în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Cristian Popescu Piedone: „Oamenii au încredere în mine, în NOI”

În același timp, edilul le-a transmis un mesaj și celor care se luptă cu noul coronavirus.

„Și NOI avem personal bolnav… Virusul ăsta blestemat mușcă hulpav, doboară, chinuie, omoară…Le doresc sănătate, tuturor celor care se luptă acum cu boala! Încercăm să-i suplinim și să mergem cu treburile înainte! N-avem de ales…Știu că unii ne hulesc, dar trebuie să demolăm toate maghernițele insalubre și ilegale din sector!

Suntem la apus de 2021 și în sector încă avem chioșcuri din table ruginite sudate în anii ‘90…N-au nimic romantic, oameni buni! Au cuiburi de șobolani sub ele… Sincer, nu le mai vreau in sector!Cetățenii noștri s-au obișnuit ca NOI să modernizăm sectorul și… asta facem!”, a scris Piedone.

Mai mult, primarul Sectorului 5 știe că există numeroase probleme, dar cu ajutorul oamenilor și împreună cu administrația locală toate se vor rezolva.

„Mă opresc oamenii și-mi sesizează una, alta! Pentru că au încredere în mine, în NOI! Și nu vreau să-i dezamăgim! Așa că… facem treabă! Desigur, sunt atât de multe probleme prin sector, încât… simt c-o iau razna! Uneori mi se pare că toate relele s-au adunat aici! Dar… am învățat să-mi iau energia din stradă, din interacțiunea cu oamenii!

Oamenii sectorului îmi sunt energie! Știu și simt că foarte, foarte mulți îmi sunt alături! Le Mulțumesc! Și îi iubesc, așa cum știu! Cu răbdare și cu muncă… vom rezolva problemele, desigur! Peste tot!

Să fim sănătosi, oameni dragi!Împreună, continuăm să facem imposibilul… posibil!”, a conchis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.