Cristian Terheș: E imperativ să apărăm din Parlamentul European copiii

Eurodeputatul consideră este imperativ ca minorii fie apărați din Parlamentul European, împotriva dorințelor perverșilor sexuali.

El susține cu tărie faptul , la o vârstă fragedă, copiii nu au capacitatea de a înțelege ce înseamnă homosexsualitatea, pedofilia, ori dacă un trans este femeie sau bărbat:

  • Este imperativ apărăm din Parlamentul European copiii de a fi expuși și corupți dorințelor unor perverși sexuali! Atrăgeam atenția în 2018, atunci când românii nu au ieșit la vot pentru a susține referendumul pentru familie, primele victime ale propagandei ideologiei de gen, sub pretextul apărăriidrepturilor LGBTQIVXYZHREKL+”, vor fi copiii.

Deja acest lucru se întâmplă în Vest, iar curentulvine rapid spre România.Mai jos vedeți o reclamă a unuia care prezintă o carte pentrucopii, în care se face vorbire despre cum un bărbat transgender a născut. La o asemenea vârstă fragedă copiii nu au dezvoltat aparatul critic pentru a discerne cu privire la afirmații de genul: bărbații pot nască, un bărbat ce se declară femeie e femeie etc.

O femeie ce e gravidă și naște poate se considere mașină, dar numai într-o societate bolnavă oamenii s-ar apuca spună o mașină a rămas însărcinată și a născut,  a declarat Cristian Terhes.

Acuzații la adresa PSD, PNL, USR

Eurodeputatul este extrem de deranjat de faptul astăzi, de 1 iunie, Ziua Copiilor, internetul a fost asaltat cu mesaje pro-ideologie de gen. Acesta spune , din punctul său de vedere, cei care votează PSD, PNL și USR nu fac decât expună copiii la ” apucăturile unor perverși sexuali.”

Internetul e asaltat începând de azi, 1 iunie, cu mesaje pro-ideologie de gen, pentru ca lunaiunie a fost declarată de Obama în 2009 „pride month”. Deci nu mai vorbim despre copii în iunie, ci despre perverși și perversiuni sexuale la care sunt expuși copiii.

PSD, PNL și USR constant au susținut în Parlamentul European reglementări ce impună ideologia de gen copiilor în școli.

Orice vot pentru PSD, PNL și USR e un vot pentru a expune copiii la apucăturile unor perverși sexuali.

Pentru protejarea copiilor și revenirea la educația clasică, votați candidații Alianței AUR la alegerile europarlamentare!

Dacă credeţi ceea ce spun sunt exagerări, urmăriţi aceste dezbateri din ParlamentulEuropean

https://www.facebook.com/share/v/2Xe3mnTyzY6Qdq5R/

https://www.facebook.com/share/v/MTFzNm413QXyksqk/

Comandat de Partidul National Conservator Roman – Alianta AUR

CMF 41240006

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati