Criză de locuri la ATI, în Capitală. Dr. Beatrice Mahler: “Trăim o dramă”

0
74

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta” din Bucureşti, trage un semnal disperat de alarmă către autorități după ce multe dintre spitalele din Capitală au rămas fără locuri la ATI.

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, a dezvăluit că medicii fac eforturi supraomenești pentru a-i menține în viață pe pacienții aflați în stare gravă, în special pe cei care trebuie să aștepte până când se găsește un loc liber la Terapie Intensivă.

“În această dimineață au fost două locuri la Terapie Intensivă în Institutul Marius Nasta care au fost ocupate prin degradarea stării de sănătate a unui pacient și altul, printr-un transfer de la Spitalul Colentina, un pacient confirmat. Trăim o dramă”, managerul Institutului de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, scrie Gandul.ro.

Beatrice Mahler: “Intrăm în gardă fără locuri”

“Intrăm în gardă fără locuri, trebuie să intubăm pacienții pe secție, să găsim o soluție pentru cei care se degradează în Institutul Marius Nasta, pentru că nu avem unde să îi trimitem, vorbesc de pacientul critic, asta în condițiile în care Institutul Marius Nasta în ultima perioadă și-a mărit capacitatea de locuri la Terapie Intensivă, în condițiile în care toate paturile din secția COVID a Institului Marius Nasta au oxigen de la stația centrală”, a spus dr. Beatrice Mahler.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.