Croissantele, gogoșile și tortul de morcovi, cele mai comandate deserturi de către români pe Glovo în zilele de Paște

Glovo, platforma multi-categorie care oferă acces la o varietate mare de produse, a realizat o analiză privind cele mai comandate produse de către români pentru masa de Paște. Pe lângă preparatele gătite tradițional acasă, croissantele, gogoșile și tortul de morcovi au fost cele mai căutate deserturi în 2023 de către români în perioada sărbătorilor pascale.

De asemenea, când vine vorba de comenzile de la restaurante, în apropierea zilelor de Paște, în 2023 topul a fost completat de burgeri, shaorma și pizza. 

În plus, nu doar deserturile sunt la mare căutare atunci când este sărbătoare. În categoria produselor non-alimentare, florile și mâncarea pentru animalele de companie au înregistrat în 2023 cele mai multe comenzi în zilele de Paște. Totodată, apa și bananele au rămas alimentele de bază cele mai dorite anul trecut de către utilizatorii Glovo în perioada Paștelui.

București, Cluj-Napoca și Brașov, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi în zilele de Paște 

Printre utilizatorii care au plasat cele mai multe comenzi pe Glovo anul trecut de Paște se numără bucureștenii, clujenii și brașovenii. Clasamentul este completat de constănțeni, ieșeni, timișoreni și orădeni, care au comandat cele mai multe produse în platformă în perioada Paștelui.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati