Crucea Roşie Română lansează o campanie de ajutorare a persoanelor afectate de inundaţii

Crucea Roşie Română lansează o campanie de ajutorare a persoanelor care au de suferit de pe urma inundaţiilor puternice provocate de ploile abundente aduse de ciclonul Boris.

Ajutorul poate consta în donaţii online pe pagina oficială a Crucii Roşii Române (cod QR), donaţii în contul bancar în LEI deschis de Crucea Roşie Română pentru cauze urgente – RO44BRDE410SV20462054100 şi în donaţii de alimente greu perisabile prin intermediul Băncii de Alimente, în toate magazinele Carrefour din ţară.

Foto: Facebook / Crucea Rosie Romana

Potrivit unui comunicat de presă, resursele colectate vor fi folosite pentru a sprijini activităţile de ajutorare şi reconstrucţie pentru oamenii din zonele afectate de viituri şi vor fi gestionate în mod transparent şi eficient.

„În ultimele zile, natura ne-a pus din nou la încercare. Ploile torenţiale şi inundaţiile devastatoare au afectat familiile din judeţele Galaţi şi Vaslui, lăsând în urma lor case distruse şi comunităţi lovite de suferinţă.

Crucea Roşie Română lansează un apel de urgenţă pentru colectarea de fonduri şi alimente greu perisabile pentru persoanele afectate. Voluntarii au fost mobilizaţi şi resursele noastre din teritoriu au fost activate pentru acoperirea nevoilor urgente ale populaţiei. Oamenii aceştia au nevoie de noi acum, mai mult ca oricând.

În faţa unei asemenea tragedii, fiecare gest contează. Orice donaţie, fie în bani, fie în alimente greu perisabile, poate aduce o rază de speranţă celor care au pierdut totul. Donează şi tu! Când totul dispare, chiar şi cel mai mic gest capătă o valoare imensă! Fiţi oamenii Crucii Roşii!”, a transmis Camelia Şucu, preşedintele Crucii Roşii Române, citată în comunicat.

 

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati