CSAT se reunește joi la Cotroceni. Consumul de droguri printre minori și situația de securitate, pe ordinea de zi

0
206
Foto: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) care are loc, joi de la ora 12.00, la Palatul Cotroceni.

  • Printre subiectele înscrise pe ordinea de zi se numără consumul de droguri în rândul tinerilor şi elevilor, cât şi evoluţiile privind situaţia de securitate în regiunea Mării Negre în contextul agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Astfel, pe ordinea de zi a Şedinţei Consiliului sunt incluse subiecte referitoare la:

„- Consumul de droguri/alte substanţe stupefiante de către tineri/elevi – risc major la adresa siguranţei individuale şi naţionale;

– Evoluţiile privind situaţia de securitate în regiunea Mării Negre în contextul agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei. Implicaţii pentru România;

– Planul de înzestrare a Armatei României 2024-2033”, arată comunicatul de presă al Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, la şedinţa CSAT vor mai fi analizate şi alte tematici de actualitate din domeniul securităţii naţionale.

Pe 11 septembrie, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, la deschiderea noului an şcolar, că a decis să includă subiectul consumului de droguri în rândul tinerilor pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT).

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc pe 6 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.