CTP despre scandalul dintre Oana Lasconi și fiica sa: „Dacă se ducea să dea examenul la UNATC cu jocul ăsta profesorii acolo ar fi izbucnit în râs”

0
289
sursa foto: Facebook - Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu revine pe tema scandalului Elena și fiica sa Oana Lasconi spunând că tot conflictul dintre cele două a fost regizat și premeditat.

CTP crede că Elena și Oana Lasconi profită de acest scandal pentru a se propulsa politic, având în vedere că fiica primăriței a anunțat inițial că dorește să intre în politică, potrivit stiripesurse.ro.

„Cinismul celor două este formidabil! Mamă și fiică. Profită ambele în mod jegos, că așa a zis fata la un moment dat, această atitudine homofobă jegoasă. Eh, în mod jegos profită amândouă una de alta în scop de afirmare politică”, a declarat CTP în emisiunea CAP la CAP difuzată exclusiv online, realizată împreună cu Anca Simina, pe canalul de YouTube Recorder Talks.

Nici fiica Elenei Lasconi nu a scăpat de analiza gazetarului. Cristian Tudor Popescu a precizat că Oana a jucat un rol atunci când a afirmat într-un clip video că este „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată” după ce a aflat că mama ei a votat «DA» la referendumul pentru familia tradițională.

„Dacă se ducea să dea examenul la UNATC cu jocul ăsta, parcă îi și văd pe actorii buni care sunt profesori acolo ar fi izbucnit în râs la genul ăsta de actorie”, a spus Cristian Tudor Popescu, precizând că „așchia nu sare departe de trunchi”, referindu-se la regia pusă la cale anterior de mama ei.

Totodată, gazetarul precizează că este convins că Elena Lasconi nu a votat la referendumul din 2018, deoarece știa că fiica sa face parte din comunitatea LGBT.

„Antioccidentalismul se poartă acum în România. Or, chestiunea asta cu familia tradițională, pe care a enunțat-o doamna vine fix în contradicție cu promovarea egaliății LGBT și a diversității, a liberalismului în Europa, care este o filozofie, o ideologie în Uniunea Europeană, în acest moment, și în SUA sub administrația Biden este la fel”, a spus CTP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.