Cum a făcut milioane de lei un evazionist din Capitală. Prejudiciu de 3.200.000 de lei – VIDEO

Un bărbat din Capitală este cercetat pentru evaziune fiscală după ce a adus statului un prejudiciu de câteva milioane de lei. Practic, acesta a făcut o avere din vânzarea unor produse ieftine la prețuri mari.

Era vorba despre materiale de construcții și peleți de foc.

Până aici nu ar fi fost nimic ilegal, însă omul pare că a uitat să înregistreze la stat și veniturile obținute din aceste tranzacții.

Poliția a intrat pe fir, iar acum este cercetat penal pentru evaziune fiscală.

 

”Astăzi, 14 septembrie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 3 pun în executare 5 mandate de percheziție și două de aducere, într-o cauză privind săvârșirea unei infracțiuni de evaziune fiscală, în formă continuată.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015-2020, persoana bănuită ar fi încasat de la o societate de curierat 17.000.000 de lei, bani care ar reprezenta vânzarea unor produse pe anumite site-uri, în numele unor persoane fizice, și nu ar fi înregistrat veniturile obținute.

Prejudiciul total estimat este de aproximativ 3.200.000 de lei.

Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 3, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati