Cum a pregătit Primăria Sectorului 2 școlile din administrarea sa pentru elevii care dau examene

Primăria Sectorului 2 prin Direcţia Generală de Administrare a Patrimoniului Imobiliar Sector 2, a finalizat procesul de implementare a tuturor măsurilor de prevenţie şi de asigurare a distanţării sociale în toate unităţile de învăţământ aflate în administrarea sa.

Au fost realizate operaţiuni de dezinfecţie pentru asigurarea protecţiei tuturor copiilor din anii terminali care, începând de mâine, 2 iunie, se vor prezenta la cursurile de pregătire pentru examenele naţionale.

Toţi elevii vor avea trasee distincte, vor trece printr-un triaj epidemiologic bazat pe termoscanare şi vor sta în pupitre individuale, păstrând distanţa de siguranţă de minimum 2 metri între ei. La toate intrările şcolilor, cât şi în clase, au fost amplasate covoraşe dezinfectante şi dispensere cu substanţe biocide avizate de Ministerul Sănătăţii.

Purtarea măştii de protecţie în incinta instituţiilor de învăţământ este obligatorie, iar elevii vor primi, gratuit, la intrare, măşti avizate de Ministerul Sănătăţii.

Pregătirea pentru examene se va desfăşura în două ture, pe baza unui program comunicat elevilor şi, între acestea, în fiecare unitate se vor desfăşura activităţi de dezinfecţie şi igienizare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati