Cum a reacționat Gabriela Szabo, după ce a aflat de pe Facebook că a fost demisă de Nicușor Dan

Gabriela Szabo a reacționat după ce primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a demis-o de la cârma clubului CSM București.

Gabriela Szabo precizează că a aflat faptul că a fost înlăturată de la conducerea clubului CSM București de pe rețelele sociale.

„Am observat în spațiul public, respectiv pe rețeaua de socializare FB, anunțul domnului Primar Nicușor Dan în ce privește schimbarea conducerii CSM, inclusiv prin ‘detasarea’ mea. Fără a exista o bază documentară, decizia apare ca motivată de aspecte aflate personal de domnul Primar ‘din interior’ (al clubului). Aceiași angajați pe ale căror spuse este întemeiată decizia anunțată au pierdut în instanță dosare inițiate ca urmare a defăimării mele sau a activității mele.

Nu sunt o persoană conflictuală, de aceea voi urmări desfășurarea acestei proceduri, bineînțeles așteptându-mă să fie una transparentă, în egală măsură analizând legalitatea acesteia. Fac această precizare întrucât, în calitate de Membru al Consiliului de Administrație al CSM, nu am participat la întâlnirile domnului Primar cu membrii Consiliului.”, a scris Gabriela Szabo, pe Instagram.

Directorul general al Clubului Sportiv Municipal Bucureşti, Gabriela Szabo, va fi detaşată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncţi, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, care a precizat că va trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati