Cum a reușit o bucureșteancă să își recupereze poșeta uitată în autobuz: „Vă rog, ajutaţi-mă! Mi-am uitat geanta pe scaun, în autobuz!”

O femeie de 38 de ani din București și-a uitat poșeta într-un autobuz al STB, apoi a apelat la polițiști, cu care a plecat în urmărirea mijlocului de transport, pe care l-au prins din urmă.

„8 Martie, ora 20:00. O doamnă coboară în staţia STB de la Piaţa Unirii şi se îndreaptă spre Centrul Vechi. Face câţiva paşi şi se opreşte brusc. Îi lipseşte ceva. Poşeta. Iar autobuzul din care se dăduse jos tocmai plecase. Panicată, femeia se îndreaptă spre echipajul de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti care îşi desfăşura activitatea în faţa magazinului Unirea.

„Vă rog, ajutaţi-mă! Mi-am uitat geanta pe scaun, în autobuz!”

„Vă rog, ajutaţi-mă! Mi-am uitat geanta pe scaun, în autobuz! În 385…. am acte, carduri, bani, cheile de la casă….M-am grăbit să cobor…”, le-a spus femeia poliţiştilor locali”, transmit reprezentanții Poliției Locale București.

Potrivit sursei citate, polițiștii au plecat după autobuz, pe care l-au prins din urmă.

Poșeta a fost găsită acolo unde a fost uitată…

„Agenţii P.L.M.B. au reacţionat prompt şi, însoţiţi de reclamantă, au plecat imediat după autobuzul cu pricina. În mai puţin de zece minute, mijlocul de transport în comun a fost identificat într-o staţie din zona Calea 13 Septembrie. Iar, pe unul dintre locuri, conform descrierii femeii, au găsit bagajul uitat. Poşeta a fost înapoiată iar I.E., în vârstă de 38 de ani, şi-a recuperat în integralitate bunurile pierdute”, mai transmite sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati