Cum au evoluat lucrările la Pasajul Berceni. Toate elementele componente ale tablierului metalic au fost aduse în șantier – FOTO

Irinel Ionel Scriosteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat care este stadiul lucrărilor la Pasajul Berceni.

Toate elementele componente ale tablierului metalic au fost aduse în șantier, iar acum continuă asamblarea la sol a tronsoanelor de tablier metalic, care urmează a fi ridicate și montate la pasaj, a scris Scriosteanu pe pagina de Facebook.

De asemenea, continuă armarea plăcii de suprabetonare a rampei de urcare dinspre Jilava. Totodată, se execută decopertarea stratului vegetal, în vederea realizării infrastructurii drumului agabaritic, care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului.

”Continuă lucrările pentru dublarea Centurii actuale a Bucureștiului, la 4 benzi, spre Jilava”, a completat secretarul de stat.

„Lucrări în grafic la Pasajul Berceni

  • Toate elementele componente ale tablierului metalic au fost aduse în șantier. Continuă asamblarea la sol a tronsoanelor de tablier metalic, care urmează a fi ridicate și montate la pasaj.
  • După finalizarea armării plăcii de suprabetonare, a început turnarea betonului, la rampa de coborâre spre #PopeștiLeordeni.
  • Continuă armarea plăcii de suprabetonare a rampei de urcare dinspre #Jilava.
  • După finalizarea montării grinzilor, a început montarea predalelor la rampa de coborâre spre Jilava.

  • Continuă lucrările la pile și culee, la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre #București.
  • Se execută decopertarea stratului vegetal, în vederea realizării infrastructurii drumului agabaritic, care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului.
  • Continuă lucrările pentru dublarea Centurii actuale a Bucureștiului, la 4 benzi, spre Jilava.
  • Continuă devierea utilităților, lucrările la bazinul de retenție a apei pluviale în zona DJ 401 și realizarea canalizării pluviale pe șoseaua Berceni.

Ca de obicei, la vizita de lucru pe șantierul Berceni, am fost însoțit de George Ene, viceprimarul localității”, a precizat Irinel Ionel Scriosteanu în postare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati