Cum au înşelat vrăjitoarele din Dămăroaia o ucraineancă

O ucraineancă stabilită în Italia a rămas cu inima frântă şi cu o pagubă de peste 20.000 de euro după ce a apelat la serviciile unei vrăjitoare din Bucureşti. Femeia spera să-i rezolve problemele în dragoste. Drept recompensă a făcut tranzacţii repetate în contul practicantei de magie, dar cum lucrurile nu s-au îmbunătăţit ei în viaţa privată, s-a lăsat convinsă că este nevoie să se întâlnească. Vrăjitoarea s-a dus personal în Italia cu tot cu soţ şi cu soacră ca să-i descânte averea. Şi i-a descântat-o atât de bine încât s-a întors cu mii de euro în România. Abia atunci păgubita a anunţat poliţia.

În această dimineaţă, vrăjitoarea din cartierul Dămăroaia şi apropiaţii ei au fost conduşi la audieri, acolo unde vor da mai multe explicaţii. Totul a început în 2021, când o femeie stabilită în Italia a apelat la serviciile vrăjitoarei pe care a găsit-o pe Facebook.

Aceasta i-ar fi dat suma de 5.000 de euro pentru fiecare descântec, iar vrăjitoarea i-a cerut, pentru a o scăpa de blesteme, a sumă mult mai importantă, dar şi bijuterii din aur. În cadrul întrevederii, femeia le-a spus că are aproximativ 16.000 euro şi aur, susţinând că sunt „posedate”. Ea a acceptat să-i dea vrăjitoarei banii şi aurul pentru a fi duse în România, deoarece „era nevoie de o incantaţie mai puternică”, la care să participe şi alte vrăjitoare pentru a putea fi descântate.

Poliţiştii au intrat pe fir, după ce victima le-a trimis un mail oamenilor legii în care le-a spus tot ce s-a întâmplat, după ce şi-a dat seama că a fost înşelată. A fost deschisă o anchetă pentru înşelăciune.

sursa: observatornews.ro

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati