Cum pot semnala locuitorii din Sectorul 1 dacă aerul este greu respirabil în cartierul lor

Locuiești în Sectorul 1 și ai constatat în ultima perioadă o deteriorare considerabilă a calității aerului pe care îl respiri? Gradul ridicat de poluare și aerul greu respirabil afectează calitatea vieții noastre a tuturor. Dintre cele mai grave probleme care afectează calitatea aerului din București menționăm: arderile provocate, abandonarea ilegală de deșeuri pe domeniul public sau pe terenuri private, gazul de eșapament, deșeurile industriale, gropile de gunoi mai mult sau mai puțin legale.

„Poluarea în Capitală a ajuns la un asemenea nivel încât nu mai este timp de așteptat sau de ezitat. Împreună putem să  determinăm autoritățile cu atribuții  în protecția mediului să-și facă treaba.

De aceea te rugăm să ne semnalezi pe adresa de e-mail registratura@primarias1.ro, sau folosind formularul special de pe site-ul www.primariasector1.ro, dacă în cartierul tău se resimt emisii masive de noxe în atmosferă sau dacă nu poți să ții geamul deschis din cauza mirosului înțepător care vine de la arderile necontrolate de deșeuri. E important ca în mesajul pe care ni-l trimiți să menționezi în ce perioadă a zilei și în ce interval orar intensitatea poluării este mai mare și gradul de disconfort mai ridicat.

Te asigurăm că sesizările tale nu vor rămâne fără o reacție din partea noastră. Nimeni nu poate rezolva problema poluării de unul singur, dar printr-un efort conjugat al tuturor autorităților, atât locale cât și centrale cu atribuții în protecția mediului, beneficiind de sprijinul dumneavoastră, al cetățenilor cu spirit civic,  dar și de experiența și expertiza organizațiilor neguvernamentale de profil, vom reduce drastic poluarea și vom crește calitatea vieții”, transmite Primăria Sectorului 1.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati