Cum să păstrezi prospețimea cartofilor? Caserole din carton, cu capac, pot fi soluția

Cei din Horeca știu mai bine, când vine vorba de servirea clienților este important cum este totul realizat. Desigur că punem accent pe concordanța dintre ce conține un ambalaj și prezentarea în sine a produsului. Investim în calitate este moto-ul aici, ca și în orice alt domeniu.

Ambalajul trebuie să fie unul corespunzător că mărime, formă, design, astfel încât per total să definească conceptul culinar pe care furnizorul dorește să îl promoveze. Discutăm implicit despre cum pot fi menținute produsele calde mai mult timp. Gama de caserole din carton cu capac poate fi o soluție. În acest sens, dăm exemplul stocului de astfel de produse, de la Snick Ambalaje.

Ce au special aceste caserole din carton

Regula numărul unu când vine vorba de alegerea unor ambalaje din gama de consumabile este că acestea să fie biodegradabile. Directiva europeană în vigoare reglementează ce presupune utilizarea în continuare a ambalajelor de unică folosință, din plastic. Aparte de acest cadru, este vorba implicit de imaginea pe care și-o creează furnizorul. Evident că sfidarea nu îi priește. Va fi aspru taxat de clasa consumatorilor.

Ce au special caserolele din carton disponibil la Snick Ambalaje? Printre altele vorbim de materiale premium, ce fac ambalajele rezistente. Pe de altă parte este vorba de o alegere optimă, conformă cu gramajul a ceea ce se servește. Modul practic de închidere/deschidere, faptul că este vorba de un material suficient de gros încât să reziste și temperaturilor dacă este folosit în cuptorul cu microunde, sunt de asemenea aspecte care fac acest tip de ambalaj unul diferențiat prin calitatea sa.

Cum pot fi comandate?

Pentru doritori, Snick Ambalaje este unul din furnizorii de nișă. Furnizor buzoian care livrează oriunde în țară, dar și în afara ei. Există o gamă de produse special selectată pentru export. Veți vedea că la toate produsele existente în site, există mențiunea despre stocul posibil de comandat. În funcție de cantitate, vine și posibilitatea de a obține reduceri semnificative. De asemenea, reduceri pot fi obținute și ținând cont de valoarea totală a comenzii. Atât la comanda actuală, cât și la cele viitoare, orice reducere poate fi bonus de care ne bucurăm. Livrarea rapidă, serviciu cu acoperire națională, permite astfel ca oricine să comande și să primească în timp util ce a comandat.

Dacă sunteți în etapa de căutare a unui furnizor de soluții, încă indeciși totuși, atunci puteți solicita de la Snick Ambalaje sacoșa cu mostre.

Ambalajele potrivite pentru diverse categorii de prestatori de servicii

De aici pot fi comandate diverse tipuri de ambalaje, de la cele pentru rotiserii până la cele pentru orice tip de fast food sau cei care activează în nișa street food. În tiraje mici, pot fi solicitate și imprimările, personalizarea acestor ambalaje. În culori și mărimi diferite, ambalajele potrivite pot fi cele pe care le veți găsi aici, la Snick Ambalaje. Ori poate chiar inspirație pentru diversele accesorii sau alte tipuri de consumabile de care aveți nevoie.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

Sursa: Articol de la partener

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati