Cum să te îmbraci când alergi sau ieși cu prietenii

Fie că ieși cu prietenii sau mergi să faci sport, e bine să îți pregătești câteva ținute, mai ales dacă faci asta după job și ești în grabă. Iată câteva idei care să te inspire:

La alergat

Trebuie să ai în vedere haine în care să te simți comod, foarte ușoare, din materiale speciale care absorb transpirația. Alege-le pe cele din fibre speciale cu efect antibacterian care se usucă foarte repede. 

Un tricou și niște colanți speciali de sport sunt ideali. Tu trebuie să decizi doar asupra lungimii și a culorii. Apoi, următorul pas este să alegi o pereche de pantofi sport de la un brand dedicat și ar fi bine să nu faci rabat la calitate, mai ales că în joc sunt picioarele și coloana ta vertebrală. Pe Fashion Days poți găsi mai multe modele care să se potrivească celorlalte elemente ale outfit-ului. Ține cont de faptul că pantofii nu trebuie să fie nici prea mari, nici prea mici, astfel încât să nu îți sară din picioare când mergi. Ideal este să ai spațiu de jumătate de centimetru în față, mai ales dacă mergi să alergi seara, când picioarele se pot umfla. Dacă te strâng câtuși de puțin sau au cusături care jenează, renunță la ei. Nu în ultimul rând, verifică talpa să fie flexibilă și ușoară, fără a fi subțire. 

Cu prietenii

Ce poate fi mai frumos decât o întâlnire relaxantă cu prieteni dragi, pe care nu i-ai mai văzut de ceva vreme. Chiar dacă este o ieșire informală, nu trebuie să neglijezi felul în care arăți. Din contră, alege haine cool, cu printuri vesele, care să te reprezinte. Poți să alegi variata cea mai la îndemână formată din tricou, jeanși și sandale, în locul tenișilor sau pantofilor sport.

De asemenea, poți renunța la jeanși în favoarea unei perechi elegante de pantaloni sau a unei salopete, așa cum găsești pe www.fashiondays.ro/g/femei-/imbracaminte-salopete.

Vrei să îți scoți în evidență latura feminină? Nu poți face asta mai bine decât cu o rochie. Dimensiunea care flatează cele mai multe siluete este cea midi, dar dacă ești genul care adoră sportul și picioare tale sunt lucrate, nu te sfii să optezi și pentru varianta mini. În funcție de locul ales, poți opta între materiale precum tul, bumbac sau poplin.

Nu uita nici de coafură, machiaj și manichiură. Nu trebuie să exagerezi cu un machiaj mult prea strident. E suficient să mizezi pe tonuri naturale, scoțând în evidență buzele sau ochii. Prinde părul într-o coadă sau, dacă ai suficient timp, fă-ți niște bucle naturale, lejere. Le poți lăsa pe spate sau le poți aduce pe lateral pentru un look sofisticat. Pentru unghii, manichiura french încă nu s-a demodat. Poți alege între versiunea clasică sau cea cool, în care poți schimba albul de pe vârful unghiilor cu o culoare.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati