Cum să-ți organizezi bagajul pentru un city break romantic

În luna februarie, marea majoritate a cuplurilor își sărbătoresc iubirea prin mini-vacanțe în destinații romantice. Unii aleg să meargă la munte, alții într-un oraș European romantic. Însă indiferent unde alegeți să vă petreceți momentele de răsfăț, este important să știi cum să-ți organizezi bagajul, astfel încât să nu fie greu, voluminos dar să cuprindă, în același timp, toate piesele de care ai nevoie.

În primul rând, dacă vrei să călătorești cu stil, alege un troller de dimensiuni mici, care se încadrează în specificațiile bagajului de mână din avion. Mai mult decât atât, în troller, hainele și accesoriile pot fi mai ușor organizate, decât în rucsac sau geantă, stau mai bine, fără a se șifona, iar faptul că îl poți trage pe roți îți oferă mai mult confort și eleganță.

Înainte de a începe să arunci haine și încălțăminte la întâmplare în troller, fă-ți un plan vestimentar în funcție de locul în care vei merge, vremea de acolo și de activitățile pe care urmează să le faceți. Alege câte două ținute complete pentru fiecare zi, astfel încât să nu stai să improvizezi combinații vestimentare acolo și să constați că nu ai toate piesele la tine.

pantofiPiesele basic sunt cele mai importante, iar confortul este esențial pentru plimbările romantice prelungite. Așadar, pune pe listă o pereche de jeanși versatili, câteva tricouri și o pereche de sneakerși. Pentru a te evidenția prin stil, alege câteva piese rafinate pentru a le combina cu cele de bază. Un top dintr-un material fin – satin sau catifea, o rochie elegantă pentru o cină la un restaurant de lux, un blazer pentru ținute smart casual și o cămașă albă ar putea face echipă perfectă cu jeanșii și tricourile tale. Neapărat ia și o pereche de pantofi din piele pentru dama, cu toc potrivit, sau un model stiletto pentru ținutele de seară.

Accesoriile sunt, de asemenea, importante, însă nu exagera cu ele. Ia cu tine doar ce știi că porți cu adevărat și ce se potrivește la toate ținutele. Un ceas elegant, o micro geantă și câteva bijuterii sunt de ajuns pentru o escapadă de weekend.

lenjerie intimăȚinând cont că mergi într-o vacanță romantică alături de iubitul tău, nu uita să pui în bagaj un parfum cu efect afrodiziac și lenjerie intimă seducătoare, de cea mai bună calitate. La brandul de lenjerie intimă Triumph găsești modele de lenjerie de lux, în croieli adaptate tuturor tipurilor de siluetă. Îți va ușor să găsești ceva pe gustul și măsurile tale.

Odată ce ai ales toate piesele care vor merge cu tine în vacanță, începe să le organizezi în bagaj. Dacă nu este suficient spațiu, nu le îndesa, ci mai renunță la piesele care nu sunt neapărat necesare. Astfel, vei avea un bagaj ușor, bine organizat și suficient de util la destinație.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati