Cum se simte soția lui Lucian Mîndruță după ce s-a vaccinat împotriva COVID-19

Soția lui Lucian Mîndruță, Ioana Mîndruță, s-a vaccinat recent împotriva COVID-19 și a explicat pe rețelele sociale cum se simte acum.

Ioana Mîndruță este medic primar specializat în epileptologie generală și evaluare prechirurgicală la Unitatea de Monitorizare a Epilepsiei și Somnului, Laboratorul de Neurofiziologie Clinică din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București și s-a numărat printre cadrele medicale vaccinate împotriva noului coronavirus, scrie unica.ro.

Soția celebrului jurnalist a împărtășit cu prietenii și cunoscuții ei experiența post-vaccinare.

„La 24 de ore de la vaccinare pot spune ca am avut ceva durere la locul injectării, amorțeală ușoară pe mână, febră moderată în cursul serii. Azi nu mai am aproape nimic, poate un pic de jenă la mișcare în umăr. Toata experiența comparabilă cu orice alte vaccinari anterioare. Rapelul peste 3 săptămâni”, a scris Ioana Mîndruță în mesajul postat pe pagina sa de Facebook.

Lucian Mîndruță a ținut să intervină și a postat pe profilul său de Facebook un mesaj legat de cum se simte soția sa după vaccinare: „Dacă tot m-au întrebat mulți care sunt efectele secundare la vaccin, aveți în postarea ei experiența sotiei mele. Eu, ca observator independent pot doar să vă spun că de dimineață m-a certat că e iar e dezordine în bucătărie, deci e bine, n-au modificat-o genetic… :))).”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati