Cum va arăta parcul tematic de Crăciun din Sectorul 6, organizat de cei de la UNTOLD – FOTO/ VIDEO

Organizatorii UNTOLD prezintă primele imagini cu simularea parcului tematic de Crăciun, ce va fi amenajat în Parcul Drumul Taberei din București, în perioada 25 noiembrie – 27 decembrie.

„Aici, timp de o lună, ne vom putea bucura de o experiență unică creată special de organizatorii festivalurilor UNTOLD si Neversea, o experiență ce va oferi mix-ul perfect dintre magia de festival și spiritul sărbătorilor de iarnă. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice care vor întreține spiritul sărbătorilor, în premieră, în București”, potrivit unui comunicat de presă transmis de UNTOLD.

Potrivit co-fondarorului festivalului, Edy Chereji, s-a dorit extinderea experienței UNTOLD cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă.

„Pentru prima dată, timp de o lună, magia UNTOLD își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a transmis Edy Chereji.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati