Cum va fi vremea în prima zi de Crăciun. Zonele în care vor fi 15 grade Celsius

Vremea de Crăciun va fi una schimbătoare. Urmează două zile cu temperaturi ridicate, apoi, o masă de aer rece va aduce frig și ninsori în unele zone din țară.

Ajunul Crăciunului aduce temperaturi ca de primăvară în majoritatea zonelor, iar prin regiunile sudice se va arăta și soarele. În rest, cerul va fi acoperit de nori, iar pe parcursul zilei va ploua slab la munte și în nord-vest, scrie Digi24.

Spre seara zilei de 24 decembrie, ploile se vor înmulți și vor acoperi toată jumătatea de nord-vest a țării. Pe creste va fi lapoviță, iar vântul va continua să sufle cu peste 80 de km/h.

Vremea pe 25 decembrie. Prognoza meteo în București

În prima zi de Crăciun, vremea se va menține caldă, dar va continua să plouă în vest, nord și centru. În seara de Crăciun, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare la munte, în Maramureș, Transilvania și Moldova.

În weekend, în a doua și a treia zi de Crăciun, vremea se va răci, ziua va ploua, iar noaptea vor predomina ninsorile în mare parte din țară. În sud-vest, centru și în zonele de deal și de munte se va depune zăpadă.

În București, vor mai fi condiții de ceață, dar vremea se va încălzi. Temperatura maxima va urca până la 11 grade Celsius.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati