Paște 2021. Cum vor circula mijloacele de transport STB în noaptea de Înviere

Paște 2021. Mijloacele de transport ale STB SA vor circula după un program special de Paște. Cum vor circula tramvaiele 1/10 și 41 în noaptea de Înviere.
În perioada 30.04.2021 – 03.05.2021, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcționa cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică.
Totodată, în noaptea de Înviere, serviciul de transport public va fi asigurat de autobuzele liniilor de noapte și cele ale liniei expres 783, precum și de tramvaiele liniilor 1 și 10, conform programului obișnuit.
Suplimentar, STB SA va menține în circulație, pe parcursul întregii nopți, tramvaiele liniei 41, care vor circula la intervale de 35 de minute.
Pe de altă parte, începând cu data de 04.05.2021, odată cu reluarea cursurilor la învățământul preuniversitar, linia 327 își va relua activitatea între terminalele „Școala 127 – Școala 141”.
Graficele de circulație pentru fiecare linie de transport sunt publicate pe site-ul STB SA, la secțiunea Trasee (http://stbsa.ro/ora_statii).
În plus, linia regională R459 va circula pe un traseu modificat în zona stației de metrou „Aurel Vlaicu”, și anume schimbând sensul de parcurs al autobuzelor, pentru a evita întârzierile în trafic.
Astfel, de la intersecția Bd. Pipera cu Șos. București Nord, autobuzele care vin dinspre Tunari vor circula pe Șos. București Nord, Șos. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Șos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, terminal „Aurel Vlaicu”, cu întoarcere pe Șos. Pipera, Bd. Pipera și apoi traseul de bază.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati