Cum vrea Ciprian Ciucu să scape trotuarele din Sectorul 6 de mașini

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a atras atenția asupra faptului că își dorește eliberarea trotuarelor de mașinile parcate neregulamentar, însă nu vrea să mai pună bolțari pe străzi. A venit și cu o soluție pentru această problemă, inspirată din Cluj-Napoca.

„Mi-ar plăcea enorm să nu mai fie nevoie de bariere fizice ci să fie suficiente cele mentale, regulile și bunul-simț. Nu parchezi pe spațiul verde pentru că știi că e interzis și, dacă nu înțelegi, te vei alege rapid cu o amendă usturătoare.

În lipsa cooperării poliției naționale (rutieră/si cea care ține de MAI) poliția locală nu-i poate amenda pe cei mai nepăsători dintre noi, dacă nu-i găsește la mașină (Am de gand sa rezolv asta si in Sectorul 6 printr-un protocol, pentru că la Cluj-Napoca s-a putut).

Dar în stadiul de civilizație si de densitate demografică actual nu este suficient pentru a elibera trotuarele de mașini. De aceea, este nevoie de… bariere fizice.

Eu, bolțari dintr-aceia scumpi și urâți, nu o să mai pun. Când am fost la Cluj-Napoca am făcut poze lucrurilor care mi-au plăcut, iar acești stâlpi si suporți de biciclete mi s-au părut, prin simplitatea lor, mult mai eleganți”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

El a precizat că i-a arătat aceste fotografii noului șef al ADP S6 și acesta „a ținut să-mi facă o surpriză, venind cu niște replici produse de către ADP la cca. 15% din costul unui bolard dintr-acela pătrațos. Adio contracte cu dedicație, la suprapreț”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati