Cupa Aktiv Motru – Competiție interjudețeană de lupte pentru micii campioni și viitori sportivi de performanță – sâmbătă, 24 iulie

Municipiul Motru(județul Gorj) revine în circuitul sportului românesc – fiind gazda unui eveniment important – Cupa Aktiv Motru, o competiție interjudețeană de lupte, la care vor participa nu mai puțin de 12 cluburi de lupte din țară și care va avea loc sâmbătă, 24 iulie.

Motru, cândva o pepinieră a sportului național la diferite discipline, dispăruse din peisajul scenei sportive naționale, dar prin ambiția unui grup de sportivi, mai ales a unor foști sportivi de performanță, micul municipiu din județul Gorj revine în forță prin organizarea unui eveniment interjudețean de lupte pentru micii campioni și viitori sportivi de perfemanță.

Cupa Aktiv Motru se va desfășura sâmbătă, 24 iulie, iar la eveniment vor fi prezente nu mai puțin de 12 cluburi de lupte din țară.

De asemenea, vor fi prezenți antrenorul emerit Sănciulescu Mirel și Banciu Petre, președinte al Asociației Județene pentru Tineret și Sport Dolj.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati