FOTO Curăţenie generală în Sectorul 6, unde se spală mobilierul stradal

În sectorul 6 al Capitalei angajaţii companiei de salubrizare spală tot mobilierul stradal, dar şi semnele de circulaţie, a precizat, luni, primarul Ciprian Ciucu. Acesta a menționat că a fost întărită şi monitorizarea acestora prin Direcţia de Servicii Publice pe care a înfiinţat-o recent.

„Ceea ce facem deja şi vom face şi în următorii ani este să spălăm inclusiv mobilierul stradal şi semnele de circulaţie şi tot ce este de spălat (bănci, stâlpi despărţitori etc.) nu doar străzile. Nu îmi aduc aminte ca în Bucureşti să fi văzut vreodată spălarea mobilierului stradal, noroc că a mai plouat… Din păcate adăposturile staţiilor RATB au fost deja vandalizate, până vom avea camere de supraveghere vom incerca să ţinem pasul”, a precizat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Edilul Sectorului 6 spune că activitatea angajaţilor firmei de salubritate este acum monitorizată de Direcţia de Servicii Publice pe care a înfiinţat-o în urmă cu 3 luni.

„Pot să spun că de când am venit la primărie URBAN SA se mişcă mai bine. Si ei se mobilizează mai bine dar am întărit şi monitorizarea serviciilor de salubritate prin Direcţia de Servicii Publice pe care am înfiinţat-o in Primăria Sectorului 6 în urmă cu 3 luni. Nu este totul perfect, sunt încă sincope, salubrizarea nu este încă mecanizată corespunzător dar lucrăm la asta si suntem pe calea cea bună”, a conchis Ciucu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati