Cursuri de prim ajutor în centrul Capitalei, oferite de specialiștii de la ISU, la Centrul mobil de instruire a populației pentru răspuns la situații de urgență

Cei ieșiți la plimbare pe Calea Victoriei în acest weekend s-au bucurat de multă relaxare, dar au avut parte și de o experiență nouă. Au întâlnit specialiști ai ISU care îi învață pe oameni cum să reacționeze în cazul unui eveniment neprevăzut și cum să aplice manevre de resuscitare. Sute de oameni au învățat cum să-și protejeze viața și să-și ajute semenii, potrivit Știrile TVR. 

Într-un moment de neatenție, cele mai banale lucruri ne pot pune viața în pericol.

Zeci de sfaturi au primit oamenii care au ieșit în aceste zile la o plimbare pe Calea Victoriei și au ajuns la Centrul mobil de instruire pentru situații de urgență.

Centrul mobil pentru pregătirea populației străbate România de 10 ani. Oamenii învață cum să le acorde semenilor primul ajutor, prin manevre de resuscitare aplicate de instructori pe manechine.

 

Cele două tiruri ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență sunt prezente la diverse evenimente din întreaga țară, iar programele de instruire a populației sunt gratuite.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati