Cursuri foto-video gratuite pentru copiii din sistemul de protecție specială din Sectorul 6

Tinerii din sistemul de protecție specială din Sectorul 6 urmează cursuri foto-video gratuite, în urma unui parteneriat public-privat, încheiat între Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și Asociația Art Club.

Arta foto-video este un domeniu ce poate asigura petrecerea plăcută a timpului liber, dar și o sursă de venit pe viitor, arată Primăria Sectorului 6 într-un comunicat de presă.

Cei 13 mici exploratori ai acestui domeniu captivant vor trece mâine, 12 ianuarie 2022, pragul Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, din subordinea DGASPC Sector 6, pentru a participa la prima lecție de fotografie și videografie susținută de specialiștii Asociației Art Club.

Cursul de inițiere va dura timp de o lună

Cursul de inițiere se va desfășura timp de o lună, pe parcursul a patru sesiuni cu durata de două ore fiecare, timp în care participanții își vor însuși cunoștințele teoretice și practice de bază ale domeniului foto-video.

Participă copii și tineri îngrijiți în cadrul Centrului de Plasament ”Acasă” sau al Complexului ”Apartamente de Tip Familial”, precum și beneficiari ai sistemului de asistență maternală, toți din Sectorul 6.

Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant” oferă cursuri gratuite de educație nonformală pentru copii și adolescenți din Sectorul 6.

Dans, șah, arte plastice, canto, teatru, informatică, învățare eficientă și multisport sunt disciplinele care tinerii pe pot înscrie online aici.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati