Cursuri gratuite de înot la Bazinul Floreasca pentru copiii care învață în școlile și liceele din Sectorul 1

Odată cu începerea noului an școlar, Bazinul „Tolea Grințescu” (Floreasca) își așteaptă noii cursanți care iubesc înotul și care își doresc să practice acest sport cu multiple beneficii pentru sănătatea lor.  Toți elevii cu vârsta de minimum 10 ani care învață în școlile și liceele din Sectorul 1 beneficiază gratuit de cursuri de înot, pe baza carnetului de elev vizat la zi.

Aceștia vor putea folosi gratuit trei culoare de înot (10-12 elevi/ culoar), de luni până vineri, în intervalul 12.00- 15.00, după ce se înscriu, în prealabil, la numărul de telefon: 0757.198.576 (Primăria Sectorului 1) sau la adresa de e-mail la adresa: comunicare@primarias1.ro. Important: copiii pot fi programați de maximum două ori/săptămână.

Copiii vor urma cursurile de înot sub îndrumarea unui instructor calificat, pus la dispoziție de Federația Română de Polo.

Acces gratuit la Bazinul „Tolea Grințescu” au nu doar copiii, ci și locuitorii din Sectorul 1 care sunt pasionați de înot. Astfel, în fiecare zi de luni până vineri, între orele 07.00- 08.00 și 20.30- 21.30, cetățenii Sectorului 1 au acces gratuit la acest bazin de tradiție al Capitalei, în limita a 30 de persoane/ interval orar/ zi, în ordinea sosirii și în limita menționată anterior. Aceeași persoană se poate programa de maximum două ori/săptămână. Intrarea se va face doar cu cartea de identitate.

Menționăm faptul că în zilele de sâmbătă și duminică, activitatea cu publicul este restricționată, deoarece Federația Română de Polo organizează competiții sportive și evenimente pentru comunitatea din Sectorul 1.

Lucrările de modernizare, finanțate de Primăria Sectorului 1

Primăria Sectorului 1 a finanțat lucrările de modernizare a Bazinului „Tolea Grințescu” – schimbarea cazanelor de încălzire a apei și a mai multor instalații esențiale. Fostele echipamente erau vechi din 2007, își depășiseră cu mult durata de viață și au cedat fizic anul trecut. Cele noi sunt performante, folosesc o tehnologie nouă și au un consum redus de gaz.

Totodată, au fost reparate și modernizate toate vestiarele și dușurile. Primăria Sectorului 1 a alocat de la bugetul local suma de 925.000 de lei pentru aceste lucrări de modernizare care au permis redeschiderea acestui bazin.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati