Cursuri gratuite de prim-ajutor cu Administraţia Spitalelor București. Cum vă puteți înscrie!

O nouă sesiune interactivă gratuită de prezentare a principalelor metode de acordare a primului ajutor, organizată de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) va avea loc joi, 22 februarie 2024, de la ora 17:00. 

”Suntem conștienți că o situație de urgență poate apărea imprevizibil, oriunde și pentru oricine, chiar și atunci când nu ne așteptăm. Prin acest proiect ne dorim să subliniem cât de importante sunt cunoștințele de prim ajutor într-o situație concretă.”, transmite Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Interesul de care s-a bucurat proiectul în sesiunile anterioare și cererile de participare venite din partea bucureștenilor ne determină să continuăm aceste sesiuni de instruire gratuite.

Evenimentul este adresat tuturor bucureștenilor interesați și se va desfășura la sediul ASSMB, situat în Bd. Dimitrie Cantemir, nr.1, Bl. B2, Sc.4, Parter, Sector 4.

Sesiunile interactive sunt susținute de Dr. Alin POPA, director direcție Medicină Școlară ASSMB, care va explica principalele elemente teoretice (prezentare generală a sistemului național de medicină de urgență, tipuri de urgențe medicale, modalități de intervenție, etc.) și va invita participanții să se alăture demonstrațiilor și aplicațiilor practice, pregătite special pentru această sesiune.

Pentru înscriere și participare, cei interesați trebuie să parcurgă următorii pași:

  • Să dea like paginii ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București;
  • Să dea like și share evenimentului ASSMB cu sesiunea interactivă de prezentare a principalelor metode de acordare a primului ajutor;
  • Să transmită un mesaj în privat, pe pagina de Facebook ASSMB, care să conțină mesajul „Vreau să particip” și următoarele date personale: nume, prenume, numărul de telefon și adresa de e-mail, necesare pentru comunicările ulterioare participării la sesiune.
Întâlnirile sunt organizate periodic, cu participarea unor grupe de maximum 30 de persoane.

Participarea persoanelor sub vârsta de 18 ani se va face doar cu acordul scris al părinților!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati