Dacia a anunțat că viitorul său model cu șapte locuri va purta numele Jogger

Astăzi, cu exact o săptămână înaintea premierei mondiale, marca românească parte a grupului Renault a anunțat numele viitorului său model cu șapte locuri: Dacia Jogger.
Dacia Jogger va fi numele viitorului model cu șapte locuri al mărcii. Oficialii Dacia au făcut anunțul astăzi, cu exact o săptămână înaintea premierei mondiale care va avea loc în prima zi a expoziției auto de la Munchen, scrie economica.net.

Oficialii mărcii consideră că „Jogger este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă. Sufixul «er», pe care îl regăsim deja la modelul Duster, SUV-ul emblematic al mărcii Dacia, aduce un aer de familiaritate, reflectând totodată robustețea unui partener de drum ideal în viața de zi cu zi”.

Conform Dacia, „Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viața cotidiană cât și în periplurile mai lungi, prilejuite de ieșirile în natură la sfârșit de săptămână sau în concedii. Cu spiritul pragmatic care o caracterizează, Dacia propune un vehicul care le permite clienților să profite de plăcerile simple ale vieții alături de cei apropiați”.

Acest model cu șapte locuri va fi un crossover care înlocuiește în gamă atât break-ul Logan MCV cât și monovolumul Lodgy. Deși nu se cunosc prea multe date despre viitorul model, presa fanceză a scris că în afara părții din spate care va semăna cu cea a unui SUV și a gărzii la sol majorate, mașina va respecta întocmai detaliile deja existente pe noile Logan și Sandero.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati