Dacia lansează modelul Duster Pick-Up

0
92

Dacia lansează în România versiunea Duster Pick-up echipată cu un motor diesel de 115 cai putere. Modelul are o sarcină utilă de 500 de kilograme și va putea fi achiziționat din 22 octombrie pentru 22.500 de euro, scrie automarket.ro.

Dacia a anunțat că va comercializa din 22 octombrie o versiune Pick-Up pentru Duster dezvoltată în parteneriat cu Romturingia, una dintre cele mai importante companii din România specializate în producția, conversia și amenajarea de caroserii pentru autovehicule.

Dacia Duster Pick-Up are la bază SUV-ul Duster și oferă ca noutate o benă cu lungimea de 1.65 metri. Volumul util al benei este de 1.000 de litri, iar sarcina utilă ajunge la 500 de kilograme.

Oblonul benei este realizat din materiale compozite pe o structură metalică și beneficiază de un sistem de acționare simplu și practic.

Acesta păstrează designul exterior al hayonului care echipează varianta standard a lui Duster și integrează în partea superioară un al treilea stop. Versiunea Duster Pick-Up poate fi achiziționată în nuanța de caroserie Blanc Glacier și este echipată cu jante de 16 inch.

Sub capotă, Duster Pick-Up are un motor diesel Blue dCi de 115 cai putere care oferă un cuplu maxim de 260 Nm la 2.000 de rotații pe minut.

Consumul declarat de producător este de 5.02 litri/100 kilometri în regim urban și 4.93 litri/ 100 kilometri în regim mixt.

De asemenea, Duster Pick-Up preia sistemul de tracțiune integrală și toate elementele de siguranță prezente pe versiunea standard a lui Duster, inclusiv sistemul de asistență la demarajul în rampă și sistemul de asistență la coborârea pantei.

Clienții interesați de noul Dacia Duster Pick-Up pot plasa comenzi în rețeaua comercială Dacia începând din 22 octombrie.

Prețul de achiziție este de 22.546 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.