Dan Barna a anunțat că USR-PLUS pregătește moțiunea de cenzură: Cele 80 de voturi care au format Guvernul sunt semnături pe moțiune

Dan Barna a anunţat că cele 80 de voturi ale USR PLUS care au ajutat la formarea coaliţiei sunt de joi semnături pe moţiunea de cenzură anunţată miercuri seară, după demiterea abuzivă a lui Stelian Ion din funcţia de ministru al Justiţiei.

  • Dan Barna a anunțat că USR-PLUS pregătește moțiunea de cenzură: ”Cele 80 de voturi care au format Guvernul sunt semnături pe moțiune”.

„Cele 80 de voturi ale USR PLUS care au ajutat la formarea actualei majorităţi sunt astăzi semnături pe moţiunea de cenzură pe care am anunţat-o aseară după demiterea abuzivă şi lipsită de temei a ministrului Stelian Ion. Îi invităm alături de noi pe toţi parlamentarii responsabili şi interesaţi ca această criză politică declanşată de un prim-ministru iresponsabil să dureze cât mai puţin.

”Moțiunea poate fi evitată doar dacă Florin Cîţu îşi dă demisia”

Cerem celorlalte forţe politice să nu intre în tergiversări şi jocuri politicianiste, să depunem şi să votăm urgent moţiunea. E momentul să vedem dacă discursul se transpune în fapte. Florin Cîţu trebuie să plece. Este o moţiune necesară şi poate fi evitată doar dacă Florin Cîţu îşi dă demisia de onoare sau coalţia îi retrage sprijinul politic”, a scris Dan Barna, joi pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati