Dan Barna, audiat în dosarul fondurilor europene!Liderul USR, chemat să dea explicaţii la Antifraudă

Președintele USR Dan Barna a fost chemat să dea explicații la Departamentul pentru Lupta Antifraudă. Liderul USR este audiat în dosarul fondurilor europene, pentru a da explicații despre fondurile europene accesate prin intermediul firmelor lui.

„Am spus în numeroase interviuri că sunt complet disponibil și vreau să clarific orice chestiune legată de activitatea antreprenorială pe care am desfășurat-o înainte de a intra în politică.

În aceste zile solicitarea mea a dat roade și am primit o invitație de la DLAF pentru, și citez, “furnizarea informațiilor pe care le dețineți în legătură cu activitatea desfășurată în cadrul proiectului” aflat în verificare.

Era foarte bine dacă această invitație nu s-ar fi lăsat atât așteptată – am solicitat chiar eu acest lucru încă din campania de la prezidențiale din 2019, când s-au speculat din păcate enorm de multe neadevăruri în spațiul public.

Acum sper că odată cu această invitație, pe care o voi onora cu încredere, să se lămurească toate aspectele, iar verificarea începută în campania electorală să își încheie parcursul și să scurteze drumul adevărului către lumină. Adevărul, onestitatea și transparența au caracterizat întreaga mea carieră – în politică și înainte – iar prezența mea la DLAF este exact garanția că asta nu este un slogan, ci un crez.”, a spus Barna conform romaniatv.net

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati